.
اطلاعات کاربری
درباره ما
دوستان
خبرنامه
آخرین مطالب
لینکستان
دیگر موارد
آمار وب سایت

چگونه تست وبسایت را قبل از تحویل به مشتری انجام دهیم؟

 

تست وب سایت یکی از با اهمیت ترین مراحل کار توسعه ی وب سایت به شمار می آید زیرا باید نتیجه عملکرد برنامه نویس و طراح سایت را بررسی و آن را با توجه به روابط منطقی، به آنچه مشتری نیاز دارد تبدیل کنید و تحویل دهید. خیلی وقت ها پیش آمده که یک پروژه، در مدت کوتاهی به اتمام رسیده، اما تست وب سایت زمان زیادی را به خود اختصاص داده است. یا اینکه به دلیل رفت و آمد بازخورد و نظرات بین مشتری و برنامه نویس، کار بیش از حد توان انرژی گرفته است. این موضوع شما را دچار نا امیدی یا استهلاک و خستگی می کند و باعث می شود که هر چه زودتر پروژه را با هزاران باگ ببندید و به مشتری تحویل دهید. به منظور بررسی نحوه تست وبسایت پیش از تحویل به مشتری به صورت کاربردی و صحیح ابتدا به شرح مشکلات متداول در حین انجام تست پرداخته و سپس پیشنهادهایی برای بهبود بیشترعملکرد شما ارائه می کنیم.

 

  • تحلیل نامناسب پروژه طراحی وب سایت

بعضی وقت ها برنامه نویس ها، به دلیل عدم تحلیل درست پروژه یا به دلیل درک اشتباه از امکانات آن، یک بخش را بارها و بارها کد می زنند یا اصلاح می کنند. بدترین حالت زمانی است که شما کد نویسی بخش را به پایان رساندید آنگاه به کمک تست کنندها یا نقطه نظرات مشتری متوجه می شوید، این همان چیزی نیست که مد نظر مشتری است.

در این زمان، در صورتی که عملکرد این بخش با چند بخش مختلف از سایت در ارتباط باشد، لازم است روی تمام بخش های اصلی و بخش های مرتبط، اصلاح انجام دهید. در صورتی که کد نویس به علت فراموشی و در اثر اصلاح ناقص بخشهای مرتبط باعث از کار افتادن عملکرد بقیه بخشها شود، باعث دشوارتر شدن مراحل تست وب سایت هم می گردد. چون لازم است برای هر بار تغییر ، کل وب سایت، تست شود . در پروژه های کوچک شاید نیم ساعت از وقت شما را بگیرد، اما در پروژه های بزرگ تبدیل به مصیبتی عذاب آور خواهد شد.

راه کارها:

  • قبل از انجام پروژه درک درستی از بخش ها و امکانات وب سایت داشته باشید. در صورتی که خود، تحلیل گر پروژه هستید و برنامه نویسی هم می کنید سعی کنید درک درستی از امکانات و نحوه اجرای آنها داشته باشید. در صورت نیاز بخشهایی که با هم مرتبط هستند را روی کاغذ یادداشت کنید تا در صورت فراموشی برای بازبینی به یادداشت خود مراجعه کنید.
  • در صورتیکه محدودیت برای برگزاری جلسه های متعدد توجیهی دارید یا آن را زمانگیر و اتلاف وقت میدانید، از تلفن استفاده کنید، شما می توانید بارها و بارها به مشتری زنگ بزنید تا درک درستی از کار بدست آورید .مشتری تلفن های مکرر شما را به حساب پیگیر بودن شما می گذارد پس از این موضوع و قضاوت های آنها نترسید.
  • در صورتی که شخص دیگری پروژه را برای شما تحلیل می کند سعی در درک بخش ها و امکانات کار داشته باشید. در حین کار سوال کنید و در صورتی که مطمئن نیستید قبل از انجام کار با تحلیلگر در مورد اجرای کار صحبت کنید. درست است که این موضوع باعث طولانی تر شدن زمان کد نویسی شما می شود اما در عوض احتمال دوباره کاری را بسیار کم تر می کند.

 

  • استفاده نکردن از تجارب برنامه نویس و طراح در اجرای پروژه

بعضی وقت ها کار بسیار عالی پیش می رود و کار کد نویسی وب سایت بر اساس توضیحات، تحلیل گر به اتمام رسیده است. اما در هنگام تست متوجه می شوید که عملیات و یا منطق مسیر گردش در صفحات(navigation) یا عملکرد یک بخش خاص، درست نیست. یا اینکه توانایی استفاده کاربران از وب سایت یا یک بخش (usability)، بسیار محدود و دشوار می باشد . معمولا در این حالت کد نویس دیگر فرصت آن را ندارد تا بخش هایی از وب سایت را مجدد برنامه نویسی کند یا در صورت داشتن زمان، برای او از نظر مالی صرف نمی کند که مثلا ۳ یا ۴ روز دیگر از وقت خود را برای اصلاح آن قرار دهد. در نتیجه ترجیح میدهد که یا سیستم فعلی را اصلاح نماید یا آن را با وجود مشکل تحویل مشتری دهد.

راه کارها:

  • قبل از انجام هر کاری و بعد از شنیدن تحلیل، با استناد بر تجربه خود، روند انجام پروژه را مرور کنید تا معایب کار قبل از انجام پروژه مشخص شود. تجربه ثابت کرده است که در صورت تحلیل پروژه، فقط ۷۰% از کار تعیین و مشخص می شود و ۳۰% باقیمانده در حین کار و با توجه به استدلال برنامه نویس صورت می گیرد .بنا بر این فقط شنونده تحلیل امکانات وب سایت نباشید و از قدرت تحلیل و تجربه خود استفاده کنید و برای بهتر شدن کار پیشنهادات خود را قبل از اجرا با تیم در میان بگذارید. ممکن است پیشنهاد شما بهتر از توضیحات تحلیل گر باشد و در ضمن سرعت و کیفیت کار را به مراتب بیشتر و بهتر کند.
  • در حین کد نویسی وب سایت در صورتی که به نظر خودتان کار از نظر عملیاتی و منطقی مشکل دارد کار را ادامه ندهید و بلافاصله با تحلیل گر یا با بقیه تیم در این رابطه صحبت کنید. در صورتی که به صورت منفرد در حال کار هستید با یکی از همکارانی که مسلط به برنامه نویسی است مشورت کنید.

 

  • انجام نشدن تست اولیه توسط برنامه نویس و طراح وب سایت

بعضی وقتها که برای تست به سایت مراجعه می کنید متوجه می شوید که بعضی از بخشها درست برنامه نویسی نشده یا با مشکل بسیار برنامه نویسی شده است. دلیل آن این است که برنامه نویس بعد از اتمام برنامه نویسی این بخش، برای تست به آن مراجعه نکرده و به خیال اینکه تست کننده بعدا به این بخش مراجعه می کند و در صورت لزوم و وجود مشکل، برنامه نویس را مطلع می کند، این کار را به زمان دیگری موکول کرده است.

راه کارها:

  • کد نویس موظف است در حین کد نویسی، بخش یا قسمت برنامه نویسی شده را تست نماید و بعد از این تست اولیه آن را در اختیار افراد دیگر یا تست کننده ها قرار دهد.
  • در برنامه نویسی بعد از تست برنامه نویس، بهتر است برای تست بعدی از فرد دیگری به عنوان تست کننده استفاده کنید. همیشه نفر دوم که دید فنی کمتری نسبت به کار دارد بهتر می تواند سایت را بررسی و ایرادات نرم افزاری و عملیاتی را در سایت پیدا کند.

 

چگونه یک وب سایت را تست کنیم؟

مراحل تست وب سایت با توجه به نوع کار و تیم کاری متفاوت است اما متداول ترین و بهترین نحوه تست وبسایت پیش از تحویل به مشتری به مشتری به صورت زیر و در چهار مرحله می باشد:

 

1- تست بعد از اتمام ظاهر کار

بعد از اتمام کد گذاری روی ظاهر وب سایت، تست کننده باید یک بار دیگر با درج اطلاعات در تمامی فیلد ها و قسمت های سایت، نمایش و عدم نمایش اطلاعات را مورد تست و بررسی قرار دهد. با این کار هم اطلاعات تستی وارد سایت می شود و ظاهر وب سایت را بهتر نمایش میدهد و هم ایرادات و مشکلات وب سایت مشخص می شود.

 

2- تست حین کار

در این بخش وظایف تعیین شده یک به یک بر اساس تحلیل برنامه نویس انجام می شود. در صورتی که برنامه نویس خود تست را انجام میدهد مرحله به مرحله بعد از اتمام هر قسمت لازم است روی آنها تست انجام دهد. در صورتی که تست توسط شخص دیگری انجام میشود، بعد از تست توسط برنامه نویس، تست کننده بخش های به اتمام رسیده را تست می کند. در این مرحله تست کننده موظف است در صورت مغایرت کار با تحلیل اصلی و نظر مشتری مراتب را به برنامه نویس یا تحلیلگر اعلام کند و علت تغییر عملکرد را از برنامه نویس جویا شود.

 

3- تست بعد از اتمام پنل مدیریت کار

پس از اتمام کامل کد نویسی پنل مدیریت، لازم است روی عملکرد بخشهای پنل، تست انجام شود تا صحت عملکرد بخشها، حذف امکانات اضافه و بهینه تر کردن بخشهای پنل صورت گیرد.

 

4- تست ایجاد روابط منطقی بین اجزای سایت

پس از وارد کردن اطلاعات تستی و رفع مشکلات ظاهری و کد نویسی در این مرحله لازم است که تست کننده برای اطمینان از توانایی استفاده کاربران (usability) از بخشها و امکانات سایت، آن را مرحله به مرحله تست کرده و اطمینان حاصل کند که کاربر می تواند به راحتی به مطلب مورد نظر خود دسترسی پیدا کند و یا عملیاتی را در سایت انجام دهد.

بهتر است در زمان تست بخشهای ظاهری سایت، usability آن را هم مورد بررسی قرار دهید تا در صورت بروز مشکل در حین کار، مشکلات برطرف شود.

 

نتیجه گیری و سخن پایانی

برای جمع بندی کلی مطلب چند باید و نباید در هنگام تست در زیر لیست شده است. امیدوارم از این مقاله لذت برده باشید و با استفاده از این نکات تست های خوبی انجام بدید . شما هم بالطبع تجربه هایی در زمینه تست یک نرم افزار و یا وب سایت دارید. برای کامل تر شدن این مطلب تجربه های خودتون را زیر این مقاله درج کنید تا همه ما بتونیم از این تجربه ها برای بهتر شدن کارهامون استفاده کنیم.

  • نبایدکار تست نرم افزار و وب سایت را به عهده مشتریان بگذارید.
  • نباید تا زمانی که عملکرد و روابط منطقی بین اجزای کار اصلاح نشده و وب سایت برای نمایش نسخه آزمایشی آماده نیست، آن را آپلود و تحویل مشتری داد.
  • باید برنامه نوسیان و کد نویسان در حین کار، بخش های برنامه نویسی شده را تست کنند.
  • نباید همزمان به تست چند پروژه بپردازید.این کار باعث سردرگمی و گیجی شما می شود و تمرکز شما را روی کار کمتر می کند.

منبع : https://zefa.ir/how-to-test-a-website/



:: بازدید از این مطلب : 155
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
ن : بادبادک
ت : پنج شنبه 3 آذر 1401
.

خود شناسی و خود آگاهی، یکی از مهارت های ضروری و مهم برای رسیدن به موفقیت و خود شکوفایی در حوزه ارتباطات و زندگی و حتی کسب و کار، است.

 

 

خود شناسی چیست؟

 

خود شناسی یعنی شناخت قدرت ها و ضعف ها، خواسته ها و آرزوها، علایق و ترس ها و مانند آن که در نهایت به شناخت هدف در زندگی ختم می شود، بی شک بدون خود آگاهی تلاش های انسان بی ثمر خواهد ماند.

خود شناسی برای هر شخص منحصر و مختص به خودش است، یک نسخه همگانی نیست که بتوان آن را برای همه افراد یک جور تجویز نمود، درست است که در بعضی از موارد نقاط مشترکی در بین تمام افراد وجود دارد اما مسیر و فرآیند خود آگاهی برای هر شخص باید به گونه ای ترسیم و طی شود که مهارت های شخصی و بینش همان فرد را ارتقاء دهد و باعث رشد و توسعه فرد شود.

بدیهی است هر شخص می تواند با شناخت قابلیت های خود در مسیری روشن گام بردارد. ما باید با خود شناسی و تقویت این مهارت، یاد بگیریم که چطور فکر کنیم و در قبال احساس ایجاد شده در خود چگونه رفتار حرفه ای از خود نشان دهیم.

 



:: برچسب‌ها: هلدینگ تجارت قرن بیست و یکم , دکتر مهدی آنت , وست ویژن ,
:: بازدید از این مطلب : 135
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
ن : بادبادک
ت : دو شنبه 2 آذر 1401

استرس و اضطراب مساله ای است که مسلما هر کسی در طی دوران زندگی خود با آن رو به رو می شود. از استرس قبل از امتحانات دوران کودکی تا مشکلات مالی در بزرگسالی جزء همین شرایط است.

بیشتر مردم فکر می‌کنند، زمانی که از اضطراب و استرس حرف زده می‌شود، منظور استرس ‌های کوتاه مدت است. اما از لحاظ پزشکی استرس فراتر و گسترده‌ تر از چیزی که در ذهن افراد وجود دارد و در بعضی مواقع به خاطر اثراتی که در زندگی شخصی و کاری فرد می‌گذارد نیاز به بررسی و مداخله پزشک دارد.



:: برچسب‌ها: وست ویژن , دکتر مهدی آنت , هلدینگ تجارت قرن بیست و یکم ,
:: بازدید از این مطلب : 176
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
ن : بادبادک
ت : سه شنبه 1 آذر 1401

خلاقیت چیست؟

برای خلاقیت تعاریف زیادی وجود دارد. بسیاری از افراد فکر می‌کنند که خلق یک ‌چیز جدید یعنی خلاقیت، در صورتی ‌که این طور نیست و هر خلق کردنی از خلاقیت سر چشمه نمی‌گیرد.

شاید بتوان خلاقیت را این‌ طور تصویر کرد که نوعی توانایی در تولید ایده‌ های نو از طریق ترکیب، تغییر و دوباره به‌ کار گیری ایده ‌ها و ارائه یک طرح جدید است.

گاهی این ترکیب یک خروجی بسیار جذاب و دوست‌ داشتنی ارائه می‌کند که همه از آن به‌ عنوان یک خلاقیت نام می‌برند و گاهی هم خروجی، یک ایده یا یک محصول غیر کاربردی است که نشانی از نبوغ و خلاقیت در آن نخواهید دید.

بسیاری اوقات «اولین‌ها»،‌ نشانی از خلاقیت را در خود دارند، اولین دارو،‌ اولین وسیله نقلیه، اولین خودرو و بسیاری اولین‌ ها که نشان می‌دهد صاحبان ایده و آن‌ هایی که ایده را به واقعیت تبدیل کرده‌اند چقدر باهوش، توانا و خلق بوده‌اند.

اما همیشه خلاقیت و خلاق بودن برای اولین‌ها نیست، بلکه ارائه یک طرح جدید از یک محصول یا ایده تکراری هم می‌تواند به نوعی خلاقیت به حساب آید به شرطی که در در این راه با نگاهی جدید و از دریچه‌ ای متفاوت به موضوع نگاه شده باشد.



:: برچسب‌ها: هلدینگ تجارت قرن بیست و یکم , دکتر مهدی آنت , وست ویژن ,
:: بازدید از این مطلب : 137
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
ن : بادبادک
ت : دو شنبه 30 آبان 1401

ادراک مشتری به چه معناست؟

یکی از مفاهیم پیچیده بازاریابی ادراک مشتری (Customer Perception) است. به دلیل پیچیدگی مغز انسان و نحوه عملکرد آن ، بازاریابی می‌تواند در برخی مواقع پیچیده شود.
بسیاری از این افکار و الگوهای رفتاری پیچیده که مشتریان به نمایش می‌گذارند، می‌تواند در قالب مفهومی به نام ادراک مشتری ترکیب شوند.



:: برچسب‌ها: وست ویژن , دکتر مهدی آنت , هلدینگ تجارت قرن بیست و یکم ,
:: بازدید از این مطلب : 150
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
ن : بادبادک
ت : یک شنبه 29 آبان 1401

ساب ووفر چیست

واژه ووفر (Woofer) از واژه ی woof به معنای پارس سگ گرفته شده است. این نام گذاری شاید به این علت باشد که پارس سگ، صدای بم دارد. همچنین واژه ی توییتر (که در بالا توضیح داده شد) از واژه tweet گرفته شده به معنای صدای پرنده ها، که این نام گذاری هم می تواند به این علت باشد که صدای اکثر پرنده ها، به اصطلاح زیر است.

ووفر ها برای پخش صوت های با فرکانس پایین طراحی شده اند و  به انواع ووفر (woofer)، میدوفر (mid-woofer) و ساب‌وفر (sub-woofer) تقسیم می شود. علت این تقسیم بندی، گستره فرکانسی است که این پخش کننده ها برای پخش کردن صوت، پشتیبانی می کنند. ووفر ها در فرکانس های پایین گستردگی پخش کنندگی بیشتری برای فرکانس های صوتی دارند اما ساب‌وفر ها گستره کمتری را پوشش می دهند، در واقع برای صدای های بم، تخصصی تر هستند و گران تر. میدوفر ها هم گستره فرکانسی صوتی مناسبی دارند. ووفر ها فرکانس های صوتی بین 40 تا 500 را پوشش داده و پخش می کنند. ساب‌ ووفر ها عمدتا فرکانس های بسیار پایین، یعنی فرکانس های بین 20 تا 200 هرتز را پشتیبانی می کنند و فرکانس میدوفر ها متفاوت است و می توانند تا فرکانس های نزدیک 5000 هرتز را نیز پخش کنند.

دلیل این نوع بندی، این است که برای پخش صوت ها با فرکانس پایین، سیستم های صوتی به تکنولوژی نسبتا پیشرفته ای نیاز دارند. مخصوصا در ساب‌وفر ها، تکنولوژی پیشرفته تری به کار رفته است. کیفیت صوت تولیدی توسط وفر ها و میدوفر ها به اندازه ساب‌ ووفر ها نیست. یعنی صدای تولیدی توسط ووفر ها یا مید ووفر ها به اصطلاح، “تمیزی” صوت تولیدی توسط ساب‌ ووفر ها را ندارند.

خود ساب ووفر ها نیز انواعی دارند. به عنوان مثال ساب ووفر هایی که گستره ی فرکانسی زیر 100 هرتز و بالای 20 هرتز را پوشش می دهند حرفه ای تر و گرانتر هستند. برای کار های فوق حرفه ای از ساب ووفر هایی با گستره صوتی زیر 80 هرتز استفاده می کنند. تکنولوژی ساخت این ساب ووفر ها بسیار پیشرفته تر است و مورد تایید کمپانی THX  هستند و استاندارد مخصوص آنها را دارند.

سیستم های صوتی چگونه صوت تولید می کنند؟

سیستم های صوتی با فرکانس پایین، برای تولید صوت، نیاز دارند که هوا را به گونه ای جا به جا کنند که فرکانس موج تولیدی، چیزی بین 20 تا 500 هرتز شود. این کار اکثرا توسط که موتور الکترودینامیکی صورت می پذیرد. این موتور ها عموما توسط یک مخروطی سفت و سخت به عنوان هدایت دهنده موج که بالای آن را یک پوسته سخت احاطه کرده است و مخروطی بالای یک سیم پیچ صوتی قرار دارد و تمامی این عناصر توسط یک میدان مغناطیسی احاطه می شوند، تشکیل شده اند. مجموعه سیم پیچ و آهنربا (میدان مغناطیسی) یک موتور الکتریکی خطی را تشکیل می دهند.

با اتصال جریان الکتریکی، موتور الکتریکی تشکیل شده داخل سیستم صوتی، موجب حرکت پیستول مانند پوسته بالایی مخروط می شود و در واقع باعث ایجاد موجی از مولکول های هوا می شود این سیستم، یک سیستم صوتی را تشکیل می دهد. اساس کار ووفر ها نیز بر اساس همین موج است که به موج صوتی تلقی می شود. جنس پوسته ای که بالای سیم پیچ قرار گرفته است از مواد پلیمری مختلفی است تا استحکام و در عین حال انعطاف پذیری لازم را برای کار کردن ووفر فراهم کند. در مورد ساب ووفر ها، قاب دور موتور الکترودینامیکی نیز به خودی خود تکنولوژی ساخت مخصوص خود را دارد. پوسته های اکثر سیستم های صوتی عموما چوبی است تا هم استحکام کافی را داشته باشد هم هدایت پذیری لازم را ایجاد کند و هم ارزان تر باشد.

منیع : https://avanegaran.com/what-is-a-woofer-speaker/

 


:: بازدید از این مطلب : 146
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
ن : بادبادک
ت : یک شنبه 29 آبان 1401
.

استعداد، مجموعه ای از توانایی ‌هایی است که در فرهنگ‌ های خاص، با ارزش به شمار می‌رود.

هنوز هم در میان بسیاری از محققان و روانشناسان بزرگ دنیا، اختلاف نظر در مورد استعداد وجود دارد. برخی می‌گویند استعداد یک چیز ذاتی است که درون ما وجود دارد و نمی‌توان آن را از بین برد یا به وجود آورد. اما بعضی دیگر می‌گویند که بله استعداد وجود دارد، اما می‌توان اگر استعدادی در وجودمان نبود، آن را در خود به وجود بیاوریم!

البته در زمان حال، اکثر افراد دسته دوم را قبول دارند و می‌گویند می‌توانیم استعداد را به وجود بیاوریم.



:: برچسب‌ها: هلدینگ تجارت قرن بیست و یکم , دکتر مهدی آنت , وست ویژن ,
:: بازدید از این مطلب : 130
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
ن : بادبادک
ت : دو شنبه 29 آبان 1401

مدیریت زمان دکتر مهدی آنت

 

 

 

 

مدیریت زمان، یعنی زمان خود را به‌ طور موثر به فعالیت‌ های مناسب اختصاص دهیم. همه ما مقدار زمان مساوی در طول روز داریم، ما هم مانند انیشتین 24 ساعت در شبانه ‌روز وقت داریم. اگر به طور مداوم با این فکر کار کنیم که زمان کافی برای انجام کارها ندارم، ناتوانی خود در مواجهه با کارها و زمان گذاشتن نامناسب روی وظایف غیر ضروری را نشان می‌دهیم.

کارآفرینان موفق نسبت به زمان خود بسیار حساس هستند و برای این‌ که به تمام کارها به بهترین نحو رسیدگی کنند می‌دانند که چطور اولویت ‌بندی کنند و همیشه به دنبال راه‌ های تازه برای مدیریت زمان بهتر هستند.

 

 



:: برچسب‌ها: وست ویژن , دکتر مهدی آنت , هلدینگ تجارت قرن بیست و یکم ,
:: بازدید از این مطلب : 162
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
ن : بادبادک
ت : شنبه 28 آبان 1401

موفقیت دکتر مهدی آنت

 

 

 

 

موفقیت از آن دسته کلماتی است که هر کس تعریف خاص خودش را از آن دارد.

یکی موفقیت را در شهرت می بیند، یکی در رشد فردی و کسی هم در رضایت از زندگی، یک نفر هم در ترک تنبلی می‌بیند و دیگری در داشتن حال خوب زندگی.

وقتی صحبت از تعریف و راز‌های موفقیت می‌شود، برخی مردم این‌گونه فکر می‌کنند که اگر به مقدار مشخصی پول در حساب بانکی خود برسند، موفقیت در زندگی را تجربه کرده‌اند.

یکی از بهترین تعریف ‌هایی که از موفقیت شنیده‌ شده مربوط به گوینده‌ی رادیو آقای ارل نایتین‌گیل است. زمانی که از او سوال شده که موفقیت یعنی چه؟ او در جواب گفته “موفقیت یعنی بتوانید تشخیص دهید چه ایده یا هدفی ارزش دنبال کردن دارد”.

شک نکنید اگر کمی با جزئیات به کلمه موفقیت و تعریف آن توجه کنیم، خواهیم دید که به ازای هر نفر در دنیا تعریفی برای آن وجود دارد. پس این نکته مهم را هیچ گاه فراموش نکنید که اگر قرار است روزی کسی برای شما موفقیت را تعریف کند، آن کس شخصی نیست جز خودتان.



:: برچسب‌ها: وست ویژن , دکتر مهدی آنت , هلدینگ تجارت قرن بیست و یکم ,
:: بازدید از این مطلب : 163
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
ن : بادبادک
ت : جمعه 26 آبان 1401

یکی از مهم ترین ویژگی شخصیت انسان اعتماد به نفس انسان است که در تمامی بخش های زندگی انسان تاثیر دارد و داشتن آن یه ضرورت حیاتی انسان است.

 

تعریف اعتماد به نفس همان باور و اعتقاد بدون قید و شرط نسبت به خود و توانایی های خود و پذیرش نقاط ضعف و قوت خود برای مواجه با مشکلات زندگی است.

 

اعتماد به نفس سه حالت دارد:

 

منطبق به توانایی ها

کمتر از توانایی ها

بیشتر از توانایی ها

 

از ویژگی های افراد با اعتماد به نفس بالا می توان به موفق دانستن خود در هر لحظه و اندیشیدن به رشد و پیشرفت خود ، کسب تجربه از گذشته و برنامه ریزی و نگریستن به آینده اشاره کرد.

از ویژگی های با اعتماد به نفس پایین می توان به ناتوانی در درک و بیان خواسته ها و نیاز های خود، ناتوانی در برقرار کردن ارتباط های بین فردی و اجتماعی، تلقی توانایی های خود را پایین تر از میزان واقعی، خجالتی بودن و احساس شرم داشتن اشاره کرد.

 

اعتماد به نفس چیست

گاهی مردم معنی اعتماد به نفس را درک نمی کنند و چون فکر میکنن اعتماد به نفس یعنی ایمان و اعتماد به موفقیت هایی که در کارها به دست می آورند در صورتی که به این معنی است که قبل از موفقیت به توانایی های خود اعتماد داشته باشیم.

 

اعتماد به نفس یعنی آن احساس و شناختی که از توانایی ها و محدودیت های بیرونی و درونی خود دارید. بنابراین وقتی که اعتماد به نفس و خودباوری را براساس آنکه و آنچه به راستی هستید و نه براساس موفقیت ها و دستیابی ها یا شکست ها و ناکامی های خود بنا می کنید، چیزی را در خود خلق می نمایید که هیچ کس و هیچ چیز یارای گرفتنش را از شما نخواهد داشت.

 

همیشه از درون اعتماد به نفس تولید می شود اعتماد به نفس حقیقی، این نیست که نترسید. بلکه آن است که بدانید و مطمئن باشید با اینکه می ترسید، اما بی گمان دست به عمل خواهید زد.

 

اعتماد به نفس-تصمیم درست تصویر مهدی آنت

 

 

 

 

 

چرا اعتماد به نفس مهم است؟

کمبود اعتماد به نفس مانع پیشرفت شما می شود و دائما باعث عقب ماندن شما می شود افرادی که اعتماد به نفس ندارند احساس پوچی میکنند و به کارهایی که انجام می دهند باور ندارند به همین دلیل تمام کارهایشان با شکست مواجه می شوند.

 

به دلیل نا امیدی شدیدی که بر روح و افکار آن ها حکم فرماست، موقعیت های خوب زندگی را به سادگی از دست می دهند.

حس اعتماد به نفس باعث انتخاب و روابط بهتری در زندگی شخصی و اجتماعی می شود و به شما امکان می دهد ازاد و مقتدرانه تصمنیم بگیرید.

 

 

انواع اعتماد به نفس

 

اعتماد به نفس رفتاری:

ه معنای قابلیت و توانایی در عمل کردن و انجام دادن کارهاست از کار های کوچیک تا بزرگ مثل رویاها و ارزوهای خود

 اعتماد به نفس احساسی و عاطفی:

اعتماد به نفس احساسی و عاطفی به معنای توانایی در تسلط و به کنترل درآوردن دنیای احساس و عواطف است. اینکه بدانید چه احساساتی دارید، معنای آنها را بفهمید و بتوانید انتخاب های احساسی درست بکنید و از خود در مقابل درد و رنج روحی و لطمه ها و صدمه های عاطفی محافظت کنید و بدانید چگونه روابطی صمیمی و سالم خلق نمایید.

اعتماد به نفس روحی و معنوی:

به معنای اعتماد و ایمان شما به جهان هستی و کل آفرینش و موجودات است. این ایمان روحی که زندگی، هدف و نهایتی مثبت را در پی خواهد داشت و شما به خاطر هدفی اینجا هستید و زندگی چندین ساله تان بر روی این کره خاکی هدف و مقصودی را دنبال می کند

 

اعتماد به نفس-ساحل امن تصویر مهدی آنت

 

چگونه اعتماد به نفس را در خود تقویت کنیم؟

  • شناسایی عوامل کم کننده اعتماد به ‌نفستان

شما باید ابتدا آنچه که جلوی اعتماد شما به خودتان می‌گیرد را شناسایی کرده و سپس به سراغ بهبود و افزایش آن بروید.

  • برای شناخت خود تلاش کنید

ابتدا شناخت خوبی از ویژ‌گی ‌های شخصیتی خود داشته باشید سپس ضروری است که نقاط قوت و نقاط ضعف خود را بشناسیم و بر روی نقاط قوت خود تکیه کرده و تا جای ممکن نقاط ضعف خود را بهبود ببخشیم.

  • یادگیری‌ مهارت‌ های کاربردی

 

ضروری است که مهارت ‌های مختلف و متناسب با ارزش‌ هایمان را بیاموزیم.

  • روبه رو شدن با ترس‌ هایتان

گذر از ترس‌ ها می ‌تواند به ما اعتماد به نفس دهد، چرا که به ما یادآوری می ‌کند که کنترل زندگی مان را در دست داریم و توانایی لازم برای ایجاد تغییر را داریم.

 

  • از روانشناس و مشاور کمک بگیرید

·         روانشناس‌ ها و مشاوران به عنوان افرادی که با کارکرد ذهن و روان انسان‌ ها آشنا هستند، می ‌توانند با تحلیل و بررسی زندگی شما، ریشه‌ های اعتماد به نفستان را پیدا کرده و با تکرار و تمرین به شما کمک کنند که اعتماد به ‌نفستان را تقویت کنید.

 

اعتماد به نفس-شهامت تصویر مهدی آنت

 

 

رسیدن به موفقیت داشتن اعتماد به نفس بالاست. پس باید ما راهی پیدا کنیم که اعتماد به نفس خود را افزایش دهیم فردی که بیشترین تاثیر را روی ما دارد، خود ما هست، پس نباید انگیزه‌ هایی که خودمان می‌توانیم ایجاد کنیم را دست کم بگیریم.

 

 



:: برچسب‌ها: وست ویژن , دکتر مهدی آنت , هلدینگ تجارت قرن بیست و یکم ,
:: بازدید از این مطلب : 177
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
ن : بادبادک
ت : سه شنبه 24 آبان 1401
.
نویسندگان
آرشیو مطالب
مطالب تصادفی
مطالب پربازدید
چت باکس
تبادل لینک هوشمند
پشتیبانی